Solar Container

Fotovoltaïsche panelen op containers

Fotovoltaïsche panelen op containers wordt een steeds populairdere oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar alternatieve elektriciteitsbronnen. Het monteren van fotovoltaïsche panelen op containers is snel en eenvoudig, waardoor ondernemers snel kunnen beginnen met het produceren van elektriciteit op de plaats waar dat het meest nodig is.

Containers met fotovoltaïsche panelen zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die een snelle en flexibele manier nodig hebben om elektriciteit te produceren. Containers kunnen gemakkelijk worden verplaatst, waardoor energie kan worden geproduceerd waar dat het meest nodig is. Bovendien kunnen fotovoltaïsche panelen op containers gemakkelijk worden gedemonteerd en indien nodig naar een andere locatie worden verplaatst.

WAAROM VOOR SOLAR CONTAINER KIEZEN

De op wereldschaal unieke constructie Solar container bestaat uit een draagframe bevestigd aan de container met scharnieren. Het montageframe bereikt, wanneer het op de container is uitgeklapt, een hoek van 20 graden (de hoek kan met de constructie van Solar container battery vergroot worden). Het opheffen en neerlaten van het montageframe samen met panelen wordt ondersteund door twee gascilinders. Het montageframe wordt na uitklappen mechanisch beveilig waardoor het niet vanzelf kan inklappen. De constructie van Solar container bestaat uit zes panelen met het vermogen van 400 [W] elk, bevestigd aan het montageframe met een uniek systeem waardoor de stabiliteit niet alleen tijdens de statische werking, maar ook tijdens het vervoer behouden blijft. Solar container weegt enkel 420 [kg] waardoor de installatie gemonteerd en gedemonteerd kan worden.

VOORDELEN VAN SOLAR CONTAINER

Eenvoudige montage
Mogelijke stockopslag
Eenvoudig vervoer (1 st. met container) of zelfstandig 10 st. op een voertuig, Totaalgewicht 4200 [kg]
Solar container als basis bij toepassing in verschillende werkomstandigheden
Openingshoek 20 graden
Weerstand tegen harde wind
Geen onderhoudskeuringen nodig
Geen schadelijke invloed op het milieu
Hoge duurzaamheid
Poolse technologische idee en uitvoering
Eenvoudige mechanische constructie voor een probleemloze werking
Esthetische vormgeving

Vervoer

Solar container wordt vervoerd met voertuigen voorzien van HDS voor vervoer van containers. Met Solar container is het mogelijk om een enkelvoudige constructie op een container of meerdere constructies (max. 10) te vervoeren als onafhankelijke installaties voor montage op containers in een vooraf bepaalde plaats.

Montage

Solar container betekent een revolutie in de snelle montage. De constructie is zo ontworpen dat de montage ervan op de containers eenvoudig en simpel is. Het geheel is bevestigd aan de bevestigingselementen van de container wat stabiliteit en duurzaamheid bij gebruik verzekert. De montage op de container wordt gerealiseerd met HDS of een vorkheftruck.

Opslag

Solar container is ontworpen om bij opslag zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Met het systeem kunnen tot 10 constructies op elkaar worden gestapeld, waardoor de veiligheid tegen schade wordt verhoogd en de ruimte die nodig is om meer constructies op te slaan tot een minimum wordt beperkt.

Parameters

Vermogen: 400 W (één paneel) of 2400 W
Afmetingen: 590/235/12
Gewicht: 420 kg
Uitgangsspanning: 1 x 230 V AC or 3 x 230 V AC / 50 Hz
Corrosiebescherming: thermisch verzinken, verfcoating

Heb je meer informatie nodig?

Scroll naar boven